Історія Олександра і Яни

Олександр, 36 років, тимчасово безробітний.
Яна, 26 років, кастинг-менеджер телеканалу.

Олександр і Яна, жителі Херсонської області, познайомилися 11 років тому. Створили сім'ю. У них підростає дочка, яка в наступному році піде в перший клас.

Історія Олександра і Яни

Олександр, 36 років, тимчасово безробітний.
Яна, 26 років, кастинг-менеджер телеканалу.

Олександр і Яна, жителі Херсонської області, познайомилися 11 років тому. Створили сім'ю. У них підростає дочка, яка в наступному році піде в перший клас.
Олександр за освітою автослюсар. Три роки тому він отримав ще й диплом кухаря, але за основними спеціальностями, визнається, не працював ніколи. Крім невеликих періодів практики під час навчання. Проте за свою кар'єру перепробував різні робітничі спеціальності. І непогано заробляв. «З грошима особливих труднощів я ніколи не відчував, тому позиковими коштами не користувався», - розповідає Олександр.

Обставини кардинально змінилися кілька років тому, коли Олександр отримав виробничу травму. Він працював на кар'єрі в Кривому Розі. В один з робочих днів стався нещасний випадок - Олександр впав з висоти і сильно пошкодив тазостегновий суглоб. Через травму отримав третю групу інвалідності і тепер пересувається з паличкою.
Це вплинуло на життя
сім׳ї
Олександр повернувся в приватний будинок під Херсоном. Після відновлення він допомагав виконувати різні роботи в господарстві місцевого фермера, який займається розведенням риби. Дружина поїхала з дитиною до Києва, де спершу влаштувалася працювати в один з фастфудів, а потім стала кастинг-менеджером телеканалу.

Кредитними грошима сім'я почала користуватися років п'ять тому. Першою кредитну картку оформила Яна. Лімітом на ній періодично користувалися в основному для того, щоб купити необхідні речі і продукти для дитини.
Благонадійність позичальників оцінили. Банк підняв кредитний ліміт з початкових 500 до 5000 гривень.
«Ми все погашали в пільговий період, щоб не переплачувати за відсотки. У нас не було жодного прострочення», - розповідає Яна.

На початку грудня 2018 року Яна оформила через інтернет ще одну кредитну картку. Набравши в Google запит «кредитні картки», по одній з посилань вона перейшла на сервіс підбору кредитних карток від Finance.ua.
Яна оцінила простоту і зручність сервісу
Виявилося, на сайті можна порівняти кредитки відразу від декількох провідних банків. Можна підібрати кращу, відсортувавши їх за ключовими характеристиками: наявності Кешбек, можливістю оформлення онлайн, з безкоштовним випуском і обслуговуванням та іншими.

«Заповнюєш анкету і відсилаєш дані. Мінімум часу і зусиль. Все оформляється, не виходячи з дому », - говорить вона.

Друга карта вже відразу була з лімітом в 5000 гривень, який через три місяці користування без прострочок виріс майже втричі.
«Мінімум часу і зусиль. Все оформляється, не виходячи з дому»
Яна
Кредитні картки - це зручно
Нещодавно таку ж кредитку на Finance.ua оформив і Олександр, який три місяці тому перебрався до дружини в столицю. Правда, його картка поки з нульовим лімітом. Спроби влаштуватися на роботу в Києві поки для нього були безуспішними. І, крім пенсії по інвалідності в розмірі 1500 гривень, іншого постійного доходу у нього немає. Банк визнав, що відкриття ліміту в такій ситуації буде для нього занадто ризикованим.

Але Олександр не сумує. Зараз він намагається вирішити питання з фінансуванням операції із заміни тазостегнового суглоба, яка буде коштувати близько 100 000 гривень. Поки збирати кошти допомагають друзі. Але він розраховує знайти роботу, відкрити ліміт на картці і заробити собі хорошу кредитну історію. Тоді частину грошей потім можна було позичити і у банку.
«Їх великий плюс в тому, що можна безкоштовно користуватися позиковими грошима, якщо поповнювати їх вчасно. А тепер, коли кредитки можна оформити в інтернеті, сидячи вдома, це стало ще зручніше»
Олександр
Як вам може допомогти Фінансовий супермаркет Finance.ua?
Вам більше не потрібно ходити по відділеннях або по сайтам банків і МФО, щоб порівнювати пропозиції. Вкажіть скільки грошей вам потрібно, або що хочете від вашої кредитної картки, і наш сервіс знайде найкращі варіанти з десятків пропозицій банків і мікрофінансових компаній. Якщо вам з якихось причин відмовили в видачі кредиту, ми запропонуємо інші варіанти.

Перевіряємо всі тарифи: запитуємо дані безпосередньо у банку або МФО, звіряємо інформацію з сайтом, перевіряємо її в кол-центрах.

Finance.ua стежить за акціями та знижками МФО і банків. Сервіс економить гроші, адже мета Finance.ua - підібрати для вас найвигідніші умови. Якщо акція цікава, ви обов'язково побачите цю пропозицію.

Використовуємо захищені технології передачі даних, а всі сервіси Finance.ua - безкоштовні для користувачів.

Економте час і гроші - вибирайте кращі кредити і кредитні картки прямо на Finance.ua
Чому краще брати кредит через Finance.ua?
Tilda Publishing
Всі пропозиції на ринку
У каталозі зібрані кредитні послуги всіх банків України
Оформлення заявки за 1 хвилину
Вам не доведеться довго заповнювати форми, щоб отримати кредит
Цілодобова підтримка 24/7
Ми готові надати вам допомогу в будь-який час доби
Переваги сервісу
Наш сервіс для вас безкоштовний
Пошук банків здійснюється безкоштовно. Ми не поширюємо ваші дані і заповнення заявки вас нічому не зобов'язує.
Одна заявка в усі банки-партнери відразу
Заповнивши дані у формі, ви отримаєте відповідь спочатку від найвигідніших банків країни.
30 хвилин розглядається заявка
Вам не доведеться довго чекати, протягом півгодини вам подзвонять і запропонують найвигідніші умови.
Безпека
Ми працюємо тільки з перевіреними банками і фінансовими організаціями, у яких є ліцензії на здійснення діяльності по кредиту.Мы работаем только с проверенными банками и финансовыми организациями, у которых есть лицензии на осуществление деятельности по кредиту.
Переваги сервісу
Наш сервіс для вас безкоштовний
Одна заявка в усі банки-партнери відразу
30 хвилин розглядається заявка
Безпека