Як Finance.ua допомагає обирати та оформляти кредити й кредитні картки українцям
ІСТОРІЇ ВІДВІДУВАЧІВ ФІНАНСОВОГО СУПЕРМАРКЕТУ
Кредит вам на допомогу:
З 2017 року на порталі Finance.ua працює сервіс, що підбирає та допомагає оформляти кредити й кредитні картки в Інтернеті, не виходячи з дому. Намагалися зробити сервіс максимально зручним, прозорим, і корисним. Можемо без зайвої скромності сказати — це вийшло. Тільки за минулий 2018 рік сервіс допоміг 170 тис. українців. Це люди різного віку і фінансового становища. З різними потребами та ситуаціями. Проте, вони довіряють нам, цінують свій час та використовують сучасні технології для розв'язання фінансових питань.

Ось лише кілька історій, які показують, що разом з Finance.ua оптимально обраний кредит або кредитна картка можуть дійсно виручити. У найрізноманітніших життєвих ситуаціях.
Олександр, 36 років, тимчасово безробітний

Яна, 26 років, кастинг-менеджер телеканалу
Олександр і Яна, жителі Херсонської області, познайомилися 11 років тому. Створили сім'ю. У них підростає донька, яка наступного року піде в перший клас. Олександр за освітою автослюсар. Три роки тому він отримав ще й диплом кухаря, але за основними спеціальностями, визнається, не працював ніколи. Крім невеликих періодів практики під час навчання. Зате за свою кар'єру перепробував різні робітничі спеціальності. І непогано заробляв. «З грошима особливих труднощів я ніколи не відчував, тому позиковими коштами не користувався», - розповідає Олександр.

Читати історію Олександра і Яни →
Костянтин, 30 років
електрик, будівельник
Костянтин часто в роз'їздах. Почасти це пов'язано з роботою. Він - електрик за професією. Наймається на будівництва за основним профілем, плюс іноді займається оздоблювальними роботами. «Зараз багато людей будуються, і роботу можна знайти в будь-якому місті. Та й я сам люблю зміни. Мені нудно довго сидіти на одному місці», - зізнається він.

Зараз Костянтин живе і трудиться в Одесі. Нещодавно з ним сталася неприємність - він захворів. Знадобилися гроші на лікарню і ліки. Ситуацію посилило ще те, що більшу частину зарплати він вислав батькам, які живуть у Чернігівській області.


Читати історію Костянтина →
Олександра, 33 роки
офіс-менеджер
Кредитними продуктами Олександра періодично користується вже кілька років. Є досвід оформлення споживчих кредитів і користування лімітом на кредитних картках. Віддає перевагу останнім. Особливо зараз, коли їх легко можна оформити через інтернет.

Олександра за освітою землевпорядник, але попрацювати за фахом їй не довелося. Зараз вона - офіс-менеджер в одній з компаній. Розлучена, виховує шестирічного сина. Забезпечувати себе і дитину - досить складне завдання, особливо в столиці, найдорожчому для життя місті в Україні.

Читати історію Олександри →
Назарій, 20 років
студент, підприємець
Назарій вивчає музичне мистецтво в університеті і паралельно веде свій невеликий бізнес в інтернеті. Він активно користується новими технологіями у всіх сферах життя, в тому числі й у фінансових питаннях.
Свою першу кредитну картку оформив через інтернет. Поки позиками не користується, але не відкидає такої можливості в майбутньому.
Назарій родом з Івано-Франківської області. Грає на фортепіано, вчиться в Інституті мистецтв при Київському університеті імені Бориса Грінченка. Після випуску планує стати викладачем музики.
Паралельно майбутній музикант підробляє, розвиває свій невеликий бізнес з продажу одягу і взуття для дорослих з Китаю.

Читати історію Назарія →
Як вам може допомогти Фінансовий супермаркет Finance.ua?
Вам більше не потрібно ходити по відділеннях або по сайтам банків і МФО, щоб порівнювати пропозиції. Вкажіть скільки грошей вам потрібно, або що хочете від вашої кредитної картки, і наш сервіс знайде найкращі варіанти з десятків пропозицій банків і мікрофінансових компаній. Якщо вам з якихось причин відмовили в видачі кредиту, ми запропонуємо інші варіанти.

Перевіряємо всі тарифи: запитуємо дані безпосередньо у банку або МФО, звіряємо інформацію з сайтом, перевіряємо її в кол-центрах.

Finance.ua стежить за акціями та знижками МФО і банків. Сервіс економить гроші, адже мета Finance.ua - підібрати для вас найвигідніші умови. Якщо акція цікава, ви обов'язково побачите цю пропозицію.

Використовуємо захищені технології передачі даних, а всі сервіси Finance.ua - безкоштовні для користувачів.

Економте час і гроші - вибирайте кращі кредити і кредитні картки прямо на Finance.ua
Чому краще брати кредит через Finance.ua?
Tilda Publishing
Всі пропозиції на ринку
У каталозі зібрані кредитні послуги всіх банків України
Оформлення заявки за 1 хвилину
Вам не доведеться довго заповнювати форми, щоб отримати кредит
Цілодобова підтримка 24/7
Ми готові надати вам допомогу в будь-який час доби
Переваги сервісу
Наш сервіс для вас безкоштовний
Пошук банків здійснюється безкоштовно. Ми не поширюємо ваші дані і заповнення заявки вас нічому не зобов'язує.
Одна заявка в усі банки-партнери відразу
Заповнивши дані у формі, ви отримаєте відповідь спочатку від найвигідніших банків країни.
30 хвилин розглядається заявка
Вам не доведеться довго чекати, протягом півгодини вам подзвонять і запропонують найвигідніші умови.
Безпека
Ми працюємо тільки з перевіреними банками і фінансовими організаціями, у яких є ліцензії на здійснення діяльності по кредиту.Мы работаем только с проверенными банками и финансовыми организациями, у которых есть лицензии на осуществление деятельности по кредиту.
Переваги сервісу
Наш сервіс для вас безкоштовний
Одна заявка в усі банки-партнери відразу
30 хвилин розглядається заявка
Безпека